V peřinách ničích

V peřinách ničích

Anotace: ...

Sbírka: Jahodové nebásně

Ve stínu slunečníků,
hledáme odpočinek.
V křiku mučedníků,
slýcháme odpověď...
...na všechno.

Za dveřmi pokoje
schováme úsměvy.
Měníme náboje,
z kladného na záporný.

Přes zákaz kouření,
ničíme si plíce.
Večer pak ožralí,
sfoukneme svíce.

V peřinách ničích,
lížem si rány rozežrané solí.
Ze zlatých mincí,
tvoříme pouta pro svobodu.
Autor Striptérka, 09.08.2010
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: Loveless, hašlerka, Danger, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, Strixa, 4LJFilip, jedam, WAYWARD, Maro Deives
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí moc..ST!

01.05.2011 20:05:00 | hašlerka

Tvé básně mě baví číst, tvrdé, úderné a pravdivé. Fakt mě bavíš !!!

18.10.2010 18:22:00 | Marbal Škutin

nevim čim, ale něčim mi to připomnělo Kryla. dobrý..

26.09.2010 14:55:00 | Strixa

pekny:-)

24.08.2010 17:18:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí