Alergikovo jaro

Alergikovo jaro

Anotace: Taková blbina...

Sluníčko svítí,
začíná růst kvítí.
Vzduchem létají pyly,
alergici zoufale kvílí.
Mezi nimi i já…
Smrkám,slzám,pšíkám,
svědí mě v krku,sotva dýchám…

Přírodou zní můk zoufalý křik,
kurva proč zrovna já jsem alergik?!
Autor Gothic_Angel, 09.08.2010
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, J's .., malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Literu v deštivém létu,
sem chodit přivonět budeš ke květu,
co dávaj básnici, pisálci zdejší,
kteří tvé potíže snad ukonejší...

09.08.2010 21:44:00 | Špáďa

To jo xD

09.08.2010 19:41:00 | Gothic_Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí