+++

+++

Anotace: hezký večer

Hle! Na nebesích jde vidět souhvězdí velkého vozu,
vozko hije! Hvězdy na cestu svítí z lampionu,
projedeme vesmírem a možná pak napíšeme prozu
anebo se svezeme jak nůž po stopce žampionu...

kroužíme kolem planet a prorážíme hvězdný prach,
mezi asteroidy kličkujeme šusem jako sjezdař,
s plnym rancem adrenalinu poražíme strach
a jen dalekohledem může uvidět nás hvězdář.

Podívej! Země! Modrá a celá je flekatá,
sem tam pevnina a těch lidí... Jako much!
Podívej se na ty barvy lidi, země strakatá...
A těch domů, aut, věcí... strašný ruch!

Co se to děje? Hej! chytej mě, padám!
jámine! ztráty. Čtyři koně počítám..
Namířeno máme na tu obrovskou zemi!
Ach vozko...Na ní žadná spravedlnost není...
Autor Secret, 09.08.2010
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: Helena Lovecká, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a než se do hvězd zase podíváme, všichni jsme tu polapení ... :-) ST

20.01.2011 12:32:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí