Zabiják z Longbeach

Zabiják z Longbeach

Anotace: ..taková delší,brutálnější plácanice..

Říkejte mu pane
Pane Same
co stane
se za jeho přítomnosti?
kde jsou jeho povinnosti?

Těžce se čtou předchozí slova
kvůli tomu začnu znova
čtivě a jednoduše
příběh
bez cenzury a bez retuše

Moje žena, vdova Anna
byla mile hnusná dáma
neuměla prát ani uklízet
ale měla ráda prachy a to hned

Kam se Itálie hrabe
"dej sem prachy srabe!!"
zařvala hned bez ostychu
když kráčel jsem domů v tichu

tu máš prachy ty....jedna
přemýšlím kde je s noži bedna
hodil bych je po ní
okolo zločin ve vzduchu voní

cosi není v pořádku
vidím to dnes na hádku
krabici pořád hledám
porazit já se nedám

"Tady je!!" našel jsem
asi mám dnes šťastnej den
tak na tu mou paní
házím nože bez přestání

a teď zpívám si tralala
jedna kudla v koleni ti zůstala
krev na litry počítám
špatný pocit odmítám

Před soudcem teď sedím
do očí mu hledím
ženu mou mu popisuju
od nervů si ulevuju

a tak soudcův verdikt zněl
abych na vězení zapomněl
za pravdu mi totiž dal
pak se lehce pousmál

tož včil si žiju v v klidu sám
ženu už dál nehledám
na Longbeach se fajně žije
když vás žena po večerech nebije :)
Autor Tvůj kamarád Kodein, 09.08.2010
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Veverushka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí