Po bouři je vždy krásně

Po bouři je vždy krásně

Anotace: doufám, že bouře už nepříjdou

tvůj úsměv mi prozářil celičký den
chvíli jsem si myslel, že je to pouhý sen
rozdáváš sílu a radost
bylo jí dost a dost
protančila si celičkým dnem jako štěstí
ukázala si mi zapomenuté vlastnosti, to tě ctí
více takových dnů a budu nejbohatší
tak dej mi je prosím, z plodů nejsladší
dívko prostých, krásných radostí
mluvím pravdu, upřímně a bezelstí
budu počítat každé vteřiny
do návratu té milé květiny
Autor MRF, 09.08.2010
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Antares, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milá,hezká básnička...

10.08.2010 09:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí