Ty..

Ty..

Jen chvíli mít
a s Tebou být
Teď si s vlasy pohráváš
moje slůvka lásky přitom slýcháváš
Jak Ti své srdce do rukou chci vložit
a konečně život prožít

Tys jen ode mě kousek
Musím si z Tebe dát vody doušek
v hrdle mám jak v poušti
při pohledu do Tvých očí mě hlas opouští...
Zrak jak oceán modravý,průzračný
Autor Jacob P. Verlaine, 10.08.2010
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

21.07.2022 10:02:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí