Ti praví přátelé

Ti praví přátelé

Anotace: už vím, kdo je..

Nevěřím na přátelství dvou lidí,
kdy jeden druhému do duše vidí,
k tomu chybí náruče důvěry,
stejná rozcestí a společné směry.

Nevěřím na vcítění a pochopení,
jak zmírnit smutek a rozčílení,
jestli stát nebo jít dál,
jestli mluvit nebo poslouchat žal.

Jenom posledně ten huňáč…

objímal mě svýma předníma packama,
nechtěl pustit, jen si hrát,
rozveseleně stříhal ouškama,
myslím, že malinko měl mě rád.

Nebo včera ta princezna,
obíhala kolem mě radostná kolečka,
to se ví, že už mě zná
a taky že známe jejího pánečka.

Mile nefalšovaně zaštěká,
z dalších důvodů proč žít,
nejlepší přítel člověka,
už vím, kdo je
a jednou takového budu mít…
Autor Jiná, 10.08.2010
Přečteno 295x
Tipy 21
Poslední tipující: Mbonita, JohnyD., Tomáš Přidal, Psavec, labuť, nejsembásník, Petbab, CULIKATÁ, James Libustka, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nejlepší přítel člověka je pes, nebo kočka (čtyřnohá). dá se s nima pokecat, neodmlouvají, a neptají se na zbytečné otázky...prostě 100% vrba

10.08.2010 20:04:00 | JohnyD.

Hezké, tam není faleš a závist.

10.08.2010 15:30:00 | Psavec

Pejskovi věrné přátelství sluší
vždy pohladí srdce i duši:)

10.08.2010 12:32:00 | CULIKATÁ

Takovej pejsek to je
fakt kámoš...
pěkně jsi to napsala.
ST.

10.08.2010 12:14:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí