Jaké to Já chci

Jaké to Já chci

Anotace: blázní,blázní,všichni jsme blázni

Modrá stěna,
jako moře,
blankyt,
obal na spacák,
či úchytka nože.
Modrý fix,
v dětském pouzdře,
jimž dítě,
kreslí moudře,
vše,
co tuto barvu má,
či jakouž mu udělá.
Modrá stěna,
přetřená na zeleno,
Modrý blankyt,
na červeno,
Modrý obal,
ve fialové,
Úchytky,
ve vínové,
Modrý fix,
do růžové,
Vše vypadá tůze nové!
Vše má barvu takovou,
jakou Já mu udělám!

Takový je zákon,
tak to mám,
již s tím nic nenadělám!
Autor Elishabet, 10.08.2010
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí