Vakuum VeSmíru

Vakuum VeSmíru

Anotace: Anotace: Hermelín s ořechy, topikny na másle s jahodovou marmeládou a zavařené meruňky... Je to vyprávění o více lidech, ponejvíce však o mé sestře & mně. :-)

Tichý vzdech,
niterné rozechvění
z hloubi...
Duše? Těla?
Žití v snech,
jasno konce loubí,
náhle oněmělá...
Příliv slov,
co zůstávají
pod povrchem.
Uvězněny, uzavřeny
bez možnosti uniknout,
probudit se.
Zbaveny mnoha strachů,
s nejasnou obavou
vpřed kráčíme
zvolna.
Náš svět?
Vesmír a vakuum.
Těles pohyb ustal.
Jednotlivé symboly
význam mají
v souvislostech,
mezi řádky.
Družíc se k sobě
teď v prostoru
znehybněly.
Každý sám,
osiřele,
přec pospolu?
Bez mnoha
nejistot, krachů
pomalu jdem.
Bdíc? Cítíc? Chtíc...
Realitou, fikcí, snem?
Neobjeveným kontinentům
nadcházejících zítřků
vstříc!
Autor Anita Buchtová, 10.08.2010
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Veselý Drak, PIPSQUEAK, Amable seňor Marek, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

11.08.2010 09:57:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí