Kamínek moudrosti

Kamínek moudrosti

Anotace: Vábivé jest volání minulosti...

Kamínek moudrosti
vtištěný do kosti
pluje si nyní
srdeční síní

zarytá bolest
utkaná z let
musí si dolézt
puštěním zpět

odvaha zpustlá
objemem tlustá
hledajíc kabát
přichystá sabat

plamenem noci
skotačí cvoci
vyprahle zvadnou
myšlenky padnou

odchod se blíží
cesty se kříží
rozcestí nové
otevře snové

uvítá poutníky
nabídne doutníky
přivolá radost
odvolá starost

vkroč a vítej
nezměrně lítej
ponoř se v hlubinu
najdeš tam skulinu

obrázek jasný
sfouknutím zhasni
odejsi sám
radu ti dám

uchovej v tichosti
vzpomínku krásnou
oživ ji v libosti
až hvězdy zhasnou.
Autor Ráchel, 10.08.2010
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: komantytapel, J's .., Mbonita, vodnař, Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kamínek pro štěstí
hřejivé bolesti
trocha tajností
nad životem v libosti

10.08.2010 18:54:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí