Ukrutný ukrutnosti všedního světa.

Ukrutný ukrutnosti všedního světa.

Anotace: je to tak rozpolcený, že by každý odstavec, měl být vlastně zveřejněn úplně sám..na druhou stranu..všechny maj společného něco bolestivého..a proto musí být spolu.

Mám semknutý rty
a utopený slova
mi stékaj po tváři
padaj někam do nekonečna všech nekonečen
a to co chtěly říct
zůstane navždy skryto
v průhlednosti jejich bytí
.
A ty
mě schováváš celým svým tělem
před ukrutností světa
a naivitou mě tolik vlastní
škytám ti do ramen
že už nechci plakat
.
a až zítra zase půjdu
po tý šedý ulici
co na ni vždycky svítí jenom jedna lampa
a pod ní stojí
ta smutná holka
dám si s ní cigáro
aby věděla
že v tom není sama
.
Autor Zuz., 10.08.2010
Přečteno 367x
Tipy 14
Poslední tipující: Maryje..., tato22, Sladkalu, teď už nikdo, boruvka175, Gabrielle, Jana M., Já Esther Ruth, CULIKATÁ, René Vulkán, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám semknutý rty
a utopený slova
mi stékaj po tváři
padaj někam do nekonečna všech nekonečen
a to co chtěly říct
zůstane navždy skryto
v průhlednosti jejich bytí...

Celá tahle sloka je parádní...ST

09.02.2011 19:41:00 | Sladkalu

po dvou letech zpátky? pořád vážně dobrá... je mi z toho trochu smutno

11.08.2010 19:50:00 | Já Esther Ruth

utopený slova mi stékají po tváři - parádní obraz!

10.08.2010 22:26:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí