Čára mého života

Čára mého života

Anotace: ruce jsou jak rty, milují doteky..

Vezmi mou ruku do dlaní
Přejeď přes čáru života
Předstírej, že víš, co je na ní

Zastav se trochu v minulosti
Usměj se nad mým dětstvím
A dřív než dojdeš tam, kde leží mé kosti
Pokračuj tam, kde vede štěstím

Putuj svým prstem do chvíle,
Kdy Ty ses na ní zjevil
Kéž by se protáhla na míle
Kéž by jsi na ní nebyl

Pokračuj dál
Budoucnem procházíš
Jak by ses bál,
Že na konec narazíš

Už jenom kousíček
Kousíček zbývá
Tam na té rovině
Už nebudu živá

Ztrácí se v Tvých dlaních
Čára mého života
Jen kdybys byl na ní
Dlouho, až do konce
To bych si přála
Ty však jen lehounce
Mizíš mi z života
Zbyla jen čára
A dotyk Tvých dlaní
Autor dream in emptiness, 11.08.2010
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Megalo'R, JohnyD., ziriant, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí