Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: :(

Na srdci krvavé šrámy...
Bolí...
To ten svět a jeho ostré hrany...
To mě skolí...

Každá nadávka hluboce,
zaryje se do srdce...

Střípek nenávisti,
střípek ponížení...
Já a štěstí?
To možné není...

Svět...života zrcadlo,
poupátko růže co dávno uvadlo...
Zbyly jen střepy,
zbylo jen trní...

Bolavé věty...
City se mění...

Co zbylo mě?
Co já mám?
Jen srdce zničené
a na duši další šrám...

Proč jsem tak naivní?
Proč stále doufám?
Nevím,co se smí...
Moc,moc si troufám.

Vyhaslý pramínek naděje...
Ledové sluníčko...nehřeje!
Svět...stále se točí...
Lidé?Klouni a jejich vyděšené oči...!

Rozbití vázy...
Tisíce střípků...
Počátek zkázy!
Na hrob dej kytku...

Konec světa,
apokalypsa...
Přijde brzy!
Jsem si jista!
Autor Gothic_Angel, 11.08.2010
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí