Bárbí

Bárbí

Anotace: Určeno všem namyšlenejm dilinkám!:)

Postavu jak modelka,
k tomu sexy prdelka.
Všechno jak má být,
nikde nic nepřebývá,
každý tě chce mít,
každý se rád dívá.

Nevinná modrá očička,
roztomilá tvářička.
Sexy úsmev na rtech,
však místo srdce led!
Hlavička bez mozku,
kdo není jak ty,ten je za socku,
myslíš si,že spasíš svět!

Jak jen jsi naivní!
Já sice nemám super postavu,
oblíkám se jako rebel,
ale mám svou vlastní hlavu.
Nikdo mi ji nevezme,to mi ver!

Připadám si jak na planetě opic,
když vidím to stádo slepic!
Jsou jen na šaty ramínky,
vypatlané dilinky!

Vždy,když vidím další bárbí,
mám chuť ji zabít!
Nebo jí proplesknout,otevřít oči,
nejen kolem hadrů se svět točí!
Autor Gothic_Angel, 11.08.2010
Přečteno 432x
Tipy 9
Poslední tipující: Juraj Hrom, Jiná, nejsembásník, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to, co je uvnitř, pouhým okem nepoznáš,
stačí pár vět a hned víš, co je zač ...

11.08.2010 08:55:00 | nejsembásník

:))-ale breptáš,některé ošklivky jsou nemyšlenější než bárbínky.Je to o člověku,o charakteru.Ne o kráse a parádě,tak to vidím já:)).Ale pobavil jsi mě,tak dávám St.

11.08.2010 08:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí