síla-nebe-svoboda

síla-nebe-svoboda

Anotace: třidvajednanulateď

Líná léta praxe

v prach se obrátila

línám samým blahem

jedním tahem SÍLA



Sešli jsme se, lásko

sešlí láskou, milostiplní

za držení NEBE jsme

zadrženi, má lásko



Dnes, za slovo ubodán

SVOBODA mezi žebra

ach, lásko přiviň mě

křivomodrý ret, lásko.
Autor Mladý pán P., 11.08.2010
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí