Možná

Možná

Anotace: možná....

Možná že vteřiny se ztrácí
a pak se v sobě protíná
mince je stracená
každý jen sebe vrací

Možná v tom světle najde stín
sny pustých planin
žaluje světlo
co ale řeklo

Možná že spatřím dotek
jen vlastních slov
je cesta z vrátek
cizí pustý ostrov

Možná že najdu nový svět
přistřihnu ta přání
spojených křídel,let
jak mlčenlivé lhaní

Možná že k sobě vrací
nějak začíná
když cesta ztracená
možná,že vteřiny se ZTRÁCÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.08.2010
Přečteno 283x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, Psavec, James Libustka, Romana Šamanka Ladyloba, nejsembásník, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

12.08.2010 16:12:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí