Martince

Martince

Anotace: ..........

Dívam se na Tebe a stále mám dojem, že jen sním,
že jen sen o lásce nadpozemské běží v mé mysli.
Pak ale zjistím, že dotknout se Tě smím.
Náhle jsem vzhůru a bystřím všechny své smysly.

Příjemné je dotýkat se konečků prstů Tvých,
jen tak lehce dlaně třít a to krásné teplo vnímat.
Zahledět se do očí tajemně hlubokých
a cítit intenzivně, jak touha v nás začíná otěže třímat.

Pomalu se nitro mé bez ostychu otevírá,
skrze Tvé pohledy vlídné zřím Tvou čistou duši.
Nepopsatelný pocit při kterém se v hrdle svírá
a srdce jak smyslů zbavené zrychleně buší.

Slyším ta slůvka, jenž šeptáme si tichounce do uší.
Tak výstižně naše vzájemné city popisují.
V tomto vzácném okamžiku nás nikdo neruší.
Nevnímáme minuty, ni vteřiny co kolem nás plují.

Cítím Tvou vůni co obestírá celé Tvé tělo.
Nasávám ji a stále k Tobě se nakláním.
Celou, celičkou zulíbat by se chtělo.
Vždy jen Tebe chci objímat před spaním.

Jsi nádherná a já mlčky se utápím v kráse Tvojí.
Bez dechu sleduji Tě, jsem pohlcen Tebou.
V té chvíli kouzelné naše rty se spojí.
Právě v tu chvíli cítím, jak plníš mě něhou.

I když lásky je spoustu na tomto širém světě.
V různých podobách je kolem nás, je všude.
Jsem si jist, že jen já jedinečně miluji Tě.
Bylo to tak, je to tak a navždy to tak bude.
Autor James Libustka, 11.08.2010
Přečteno 363x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Niky88, dream in emptiness, Jiná, Skywalker, WAYWARD, labuť, CULIKATÁ, René Vulkán
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné vyznání =)

12.08.2010 12:48:00 | dream in emptiness

Fajn vyznání,líbí se mi, je to něžný :) -S-

11.08.2010 12:35:00 | Skywalker

Voňavě citlivá

11.08.2010 11:10:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí