Laska vs. Rozum

Laska vs. Rozum

Anotace: Zhudebnena myslenka..

z náhodných setkání se možná stane náhodná láska
braním se sebevíc ale pocit citu v mé hlavě hlasá

že kromě "já" plus nula a žádny cit
může byt "my" to bys chtěla ve dvou žít

Nedáš se odehnat a stále věříš v mou velkou změnu
nechci si připustit že by to mohlo mít cenu

že bych snad vrátil se na své vysluní života
že bych snad nečekal na pana Godota
že bych si vyvrátil to v co věřím
že bych se rozhodl vstoupit do cizích dveří..


Nechat se přesvědčit ze nejde jen o chemii těla
a zkusit uvěřit, že tohle cit dělá
Nebát se mít na srdci další vrásku
a zkusit si připustit tu posranou lásku...
Autor Todobot, 11.08.2010
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí