Růženec

Růženec

Anotace: Nemusí se vám to líbit, psala jsem jen svůj současný pocit. To, že v beznadějných situacích je tu modlitba a myslete si, co chcete...

Do ruky beru růženec dřevěný,
nevím, jak dál,
volám o pomoc.

Do ruky beru růženec dřevěný,
kdosi radost mi vzal,
ne však nemoc.

Do ruky beru růženec dřevěný,
srdce mám sevřené,
slzy kanou.

V ruce už svírám růženec dřevěný,
tváře slzou skropené
červeně planou.

V ruce teď svírám růženec dřevěný,
prosím o pomoc, od toho,
co tísní duši mou.

Ano, jen ten růženec dřevěný,
záchránit může mnoho,
mou duši zlomenou....
Autor Dragoniana, 11.08.2010
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí