Krasohled

Krasohled

Anotace: … kouzelníkův kloněn ku kamenité kotlině krásou kypící...

Kamenný kostel -
krucifix,
kropenka,
klaviatura -
komicky korektní
katolická kongregace

Kytary kobylka
Klížidla knih
Kalafuna kontrabasu
Kontury kreseb
Klavírní křídlo
Karmínové kapky...

Komediant Kristián
klopýtá krajinou
kázáním kněží
kontaminován:
Kytička kopru
Kořenů keř
Kotouče kouře
Klokot kolejí
Krajky kus
Krapet krásy
Kde? Kdo? Kam? Kolik?
Kdypak? Komu? Kým?

Kobaltová klenba
kypící nad Keprníkem
karamelovými kumuly,
které
klidně kloužou
kyne mu:

Ku kopci kousek!
Křížek -
kloní se ke konci
koloběh kapitol...
Kolosální Kosmos -
kvap a kalup komet

Kopretiny, kavil, kapradí,
Klaun
kmitaje končetinami -
kroky klade kradmé -
konstatuje:
Kouzelný kout kontinentu!
Autor Anita Buchtová, 12.08.2010
Přečteno 421x
Tipy 9
Poslední tipující: teď už nikdo, Mbonita, PIPSQUEAK, Amable seňor Marek, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krucifix, krásné:)

12.09.2010 13:20:00 | teď už nikdo

Zvláštní, ale zajímavá...*:)

12.08.2010 16:17:00 | PIPSQUEAK

Kouzelné!! :-))

12.08.2010 15:06:00 | Amable seňor Marek

Kruciš...koukám,koukám,krásný.

12.08.2010 09:11:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí