dopis od...

dopis od...

Anotace: ...

jsem obrovský, jde ze mě strach,
pokaždé o mě uslyšíš v dětských pohádkách.
Jsem mlád i starý snad tisíce let,
jsem dítě v jeslích, jsem moudrý děd.
Dodám ti úkryt, však můžes se ve mě lehce ztratit,
kdykoliv se ke mě s radostí můžeš vrátit.
Poskytnu ti teplo i nocleh, nechci za to nic,
snad jen aby i ty ses ke mě choval s úctou chci ti říct.
tak co říkáš, navštívíš mě i dnes?

s pozdravem

tvůj les...
Autor Kutty, 12.08.2010
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: nella, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, Giginka, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí