Bláznivé opojení

Bláznivé opojení

Anotace: Trochu depka...

Jen bláznivé opojení,
vždyť láska stejně není!
Samota buší na dveře,
kdopak jí otevře?
Nikdo…

Zbývá ještě přítel v láhvi,
tak pořádně si nahni,
vyléčíš se s deprese,
otupí ti srdce…

Bolí to víc nebo míň?
Nevíš,na duši máš stejně splín…
Život ti utíká,
pod rukama se hroutí,
děláš že se tě to netýká
v rytmu opojení se kroutíš…

Stejně si zoufalá…
To je ten život,na který si 15 let čekala???
Autor Gothic_Angel, 12.08.2010
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí