Každej a já

Každej a já

Anotace: můj básnický debut

Každej po tobě pořád něco chce,
snaží se z tebe udělat blbce.
To se ti však dopustit nechce,
nevzdáš se jim jen tak lehce.

Každej od tebe něco čeká,
pořád se někomu nelíbí co a jak tvoje já dělá,
nejsou si jisti, že tvá budoucnost bude nějak skvělá,
tvá vize je však stále bdělá.

Nezbývá než s tím vším se znovu porvat,
snažit se ze života co nejvíc urvat.
Uvědomuješ si jak snadný je to celý posrat,
ale stejně nesmíš přestat doufat.
Autor Klarksonn, 12.08.2010
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí