JSI STŘEDEM VESMÍRU

JSI STŘEDEM VESMÍRU

Jsi středem vesmíru
já jsem tvůj proti-pol
naděje na míru
poslední Blues nebo rock n roll
ta hvězda co má jméno tvé
poslední prázdná vteřina
oči medové
v těch vše končí a začíná
ráno po noci rozednění
výkřik do prázdna
co víc nepromění
lahve je ta vratná
jsi naděje,co má svou víru
léčený světobol
správný krok si zvol
JSI STŘEDEM VESMÍRU.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.08.2010
Přečteno 307x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Zasr. romantik, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc pěkná!

12.08.2010 18:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí