BaSNĚ

BaSNĚ

Anotace: krátké básně pro krasné ženy/podobnost čistě náhodná/

Všechny holky,všechny ženy
dávám vám jen krásnou pusu
píšu to však v poklusu
pro to to tak neberte
ono to ani jinak nejde...
sem se toho vejde.....

Monika má v hlavě budíka
proč jen tiká,když se leká...
vůbec jí to nevadí
brouka mu však nasadí

Marie co tě nezabije
to tě posílí
poznáš to už za chvíli

Dana je větrem hnána
pozdě přejdou všechna rána
když jí slova nestačí
tak si pěkně zacvičí

U stolu u Věry
probraly se úvěry
za ně si koupí
celé Karlovy Vary

V koupelně u Soni
koupají se sloni
je to pěkné divadlo
proč to tak dopadlo

jo u Marty
hrály se karty
s lahví burčáku
ještě z toho pláču....

Romano co se vleče,
jen víš že nic neuteče
bez slabé náhrady
jsou jen hloupé nápady

S Olinou v náručí
nikdo za nic neručí
tančilo se v rytmu polky
porazily všechny stolky

u Jany v ložnici
neměl žádnou práci
mohly za to atmosferické skvrny
nebo ty její oči srny.

Květoslava bez reptání
dávala se do zpívaní
nic se ale nezmění
potleskem jí odmění

Martino Martino
ještě není vyhráno
jaké bude ale ráno
budiž ti to přáno

/A na ty co se nedostalo
jsou už v mojí hlavě
srdce z toho zaplálo
příště zvládnu hravě....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.08.2010
Přečteno 394x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, PIPSQUEAK, Hazentla, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

13.08.2010 08:05:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí