páv na provaze

páv na provaze

Anotace: tt

měly bysme vyrazit
a vylízt až nahoru
chceme vědět co je nad tím
nad světly nad stromy
v koruně skáče veverka
a nikoho neruší
je tajná
nikdo ji nevidí
je silná
chceme vědět co je nad tím
nad propastí
chceme být ožralí
a provazochodec
se dívá a kinklá
přejde na druhou stranu
ladným krokem páva
a rozesmívá kolemjdoucí
skřekem
pána na provaze
ještě na něm chodí
ještě je dobrej
ten nejlepší
na kterýho lidi křičí
a milují ho
pána na provaze
Autor humus, 13.08.2010
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

loutkoherectví je prastaré umění.. promícháno s opravdovým děním ztrácí to vše / někteří lidé jsou loutky a .. loutky a .. beznadějně - loutky

13.08.2010 12:39:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí