Duše radostí medituje

Duše radostí medituje

Anotace: /psychopatická/

Sbírka: 2010 Snění?

O úzkost méně
duše radostí medituje
Co je mi po jméně,
když minulosti nikdo nelituje

/Neuróza dnešního světa./

O úzkost víc
duše medituje bez bázně a hany
Jdu s náručí otevřenou přítomnosti vstříc,
však neohlížím se na světové strany

/Neurotický uzlíček nervů bez kouska soudnosti./
Autor Satha, 13.08.2010
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: dream in emptiness, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí