Život je otázkou priorit

Život je otázkou priorit

Anotace: Znáte to? Jak vám pořád někdo říká: musíme se sejít... A nic. Uvidíme se tam a tam... A nic. Domluvíme akci... A nic...

Sejdeme se?
Nesejdeme se?
Chceš mi něco?
Nechceš mi nic?
Nebo jo?
Ale to není tak důležité?
Tak se obejdeme?
Tak se obejdeme…

Pozveme se a nepřijdeme?
Nebo se nepozveme a
sereme na sebe
navzájem?
Nebo sereš na mě?
Tak to řekni rovnou, zmetku.

Však se možná nakonec ještě sejdem
a budeš mi mít co říct.
Ale já už nebudu třeba moct
poslouchat.

Je to zvláštní,
že se vám na pohřeb
slezou zpravidla všichni
jako švábi na pivo.
I ti,
co se na vás tolikrát vybodli…

A strašně se diví
proč jsme se nemohli sejít dřív…
A strašně se diví,
že už je neslyšíte.
Že už je nevidíte…
Že se už nesejdete…

Tak že bychom si srovnali priority,
přátelé?

Protože tu kurvu
co nepřijde ani na pohřeb
budu chodit strašit…
:-)

Hradec nad Moravicí
20:19 19.6.2010
Autor bloodysunset, 13.08.2010
Přečteno 277x
Tipy 7
Poslední tipující: Slivka, malá slečna, J.U. Ray, Wor, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí