Já byl slunce a ty svět...

Já byl slunce a ty svět...

Anotace: ...

Rozpijem se do kaluží,
splynem spolu naposled,
touha všechnu vášeň zmrazí
a z vášně se tak stane led.
Složíme svá křídla něhy,
jako stránku starých zašlých knih,
sucho v duši po dnech vláhy,
z vína jak by stal se líh.
Jen letmí pohled do očí,
poví víc než tisíc vět,
tys byla pro mě celý svět
kolem nějž se slunce netočí...
Autor Kutty, 13.08.2010
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Jajina, 6thSun, labuť, Gothic_Angel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí