Hvězdička

Hvězdička

Anotace: Trošku jednoduchý, ale šlo to od srdíčka.

Jsi má hvězda
spadlá z nebe.
Jsem moc ráda,
že mám Tebe.

Když přicházíš,
vše je krásné.
Když odcházíš,
slunce shasne.

Sním o tom,
jak mě hladíš.
Trpim pri tom,
jak mi scházíš.

Nevidím chyby,
hvezdy z nebe.
Nevidim vady,
když miluji jen Tebe.
Autor Svetluska929, 13.08.2010
Přečteno 212x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí