Černá ovce

Černá ovce

Anotace: někdy se tak cítím...

Všude jsem jak černá ovce,
ovce,kterou nikdo nechce…
Nejdu s davem,
nejsem jako ostatní,
dělám věci po svém,
ne jak se smí!
Dnes jsou in modré vlasy?Tak je musíš mít!
A když ne?Budou tě pomlouvat,jen na tebe klít!
Už není in kouřit?
Tak nekuř,po cigáru nesmíš toužit!
Tak takhle já to nedělám,
žiju tak jak chci,
nejdu s davem,
plním si své sny!
A za to jsem denně nadávkama a posměchem bita,
ostatí mě nevidí,sama v sobě jsem skryta…
Všude černá ovce,
ovce,kterou nikco nechce!
Ale to je fuck!
Nevzdám se svého já!
Říkejte si co chcete,
já navždy zůstanu svá!
Autor Gothic_Angel, 13.08.2010
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, tohle znám, ale drž se, máš to fakt dobře napsany

10.12.2010 20:31:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí