Pouťová

Pouťová

Anotace: nojo, Češi...to jen když jsem viděla, jak se všichni cpou..

U kola štěstí doufající kopa lidí,
kupte si los, každý vyhrává,
nebojte se, nikdo vás neošidí,
tady nikdo neztrácí, leč získává!

O kousek dál, u střelnice,
mládenče, vystřel dívce růži,
tady tahle, růžová nejvíce,
ta se teda hodí k její kůži.

Jen se pojďte povozit na kolotoči,
je libo řetízkáč či lavice,
anebo kladivo, to teprv s vámi zatočí,
pak bílí jak zeď skončíte v trávníce.

Tak dejte si pivečko na vzpružení,
máme tu cigárko a uděnou klobásku,
vězte, výborná chuť a to koření,
jen zpříjemní tu vaši procházku.

Jen nezapomeňte na sladké perníky,
vedle pendreky, ořechy a ten trdelník,
to musíte, vždyť půlka za čtyři pětníky,
jste přeci ten správný labužník!

Pane, zapomeňte přece na diety
a tak si další dopřál,
párek paprika chilli,
no a tak dál..

..to už si každý dopoví,
to když muzikanti ladili,
začaly se rozmazávat parkety,
někteří už udržet to nad jejich úsilí
a jestli to stihli na toalety,
kdo ví…
Autor Jiná, 13.08.2010
Přečteno 274x
Tipy 19
Poslední tipující: JohnyD., ilona, Mbonita, Vlk v rouše, labuť, jedam, malá slečna, Tomáš Přidal, WAYWARD, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neskrýval jsem úsměv;)...ST!

14.08.2010 09:25:00 | Tomáš Přidal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí