Mayové lhali, my pouze tiskneme

Mayové lhali, my pouze tiskneme

Lépe řečeno - byl jeden z nás..
rifličky měl potrhané a na ramenou cizí břímě
Jeho trápení znali snad všude.. v ovocných sadech
v Paříži i v Římě

..ale i v posledním boji za svobodu slova
kde nakonec slovo nevyhrálo
..ovšem..
zúčastnilo se

Tolik zbytečně krásných zbytků krásy
..tolik zelí vypadlého z Big Maca
Tolik vražd pro Putinovy krásné vlasy
..a svět se náhle poleká

nad rozbitou kaplí tam na kopečku..
nad leklou rybou v řece..
ale až jednou..
budeme dřepět na koberečku..
a modlit se k Mecce..

dostaví se zdravý rozum

Lépe řečeno - byl jeden z nás..
Autor Trapné děťátko, 14.08.2010
Přečteno 265x
Tipy 20
Poslední tipující: Rikitan, Zefi, Šantir, ewon, rry-cussete, stmivani.na.lepsi.casy, jedam, labuť, W.O.K.O., její alter ego, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

název století

14.08.2012 22:57:07 | CCGREE

Kde jsi, zdravý rozume?
Přijď sem k nám.
K cynikům.
Dětem dvacátého prvního století.
Přijď sem k nám.

22.09.2010 22:39:00 | Rikitan

Zdravý rozum?

17.08.2010 20:26:00 | lidus

přijde mi to tak důvěrně známé, skoro jako bych to mohla chytit do dlaně a pak najednou... v dlani mám jen vzduch a jedno utržené křídlo. Je to krása

14.08.2010 19:24:00 | její alter ego

uf, tohle nerozluštim

14.08.2010 13:49:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí