Béčková tragikomedie

Béčková tragikomedie

Anotace: ...

Ne,vůbec to nebylo romantické
To konce většinou nebývají
Smrt, nešťastná láska....
Špatně napsaná tragikomedie
Napsaná životem
S náhlými změnami
Ozdobenými patosem
Jen holý neúspěch
Kyselina v žaludku
A nebáli bychom se
Mávnout nad tím rukou
Protože ne bolest
Ale city jsou návykové
Zvykneš si na křeče
Stejně jako na pocit sytosti
(Ne motýlci ale můry letají v břiše)
Na tragédie se obvykle
Chodí do divadla
Hlavně nebrat drogy
Jen se tak opíjet
Obdivovat se hereckým výkonům
Barmanky za pultem(nenápadný talent)
Když tvrdí že došel rum
A vykuřovat si z hlavy
Zbytečné myšlenky
Zhořklé emocemi
Zatěžkány rádoby osudem...
Autor Sharáda, 14.08.2010
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je trefa... city jsou těžce návyková droga... jak si je jednou šlehneš (a většinou ti je nadávkují už po narození), tak jsi bez nich v absťáku všech absťáků, nic je nenahradí, nechceš žít... a jakmile jednou s někým zvýšíš dávky, musíš v tom jet dál, pořád a pořád... protože ubrat si je nechutně těžký, hrozně to bolí

29.08.2010 11:21:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí