PRO DRUHOU

PRO DRUHOU

Anotace: U

V Hoře za nehtem ukrývá se tajemství plísně
žijí tam postavy postaveny na pomníku z tísně
žijí a nebo přežívají v přežvikovací době podniků
utíká jim čas i žíly v křeči,nemohou dýchat v úniku

Kámen a nehybní tvoři ve spánku večeří se sluncem
v lesích
nikdy se neptali kdo je slunce a proč je tak děsí
jen ohlodávali včerejší ohryzky z jabloně ráje
pak sežrali i ostatky ostatních bezejmených psích známek
Autor Lipschowski, 14.08.2010
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí