Anděl můj

Anděl můj

Anotace: Je to smutný. V té básni mi někdo koho miluji umírá před očima a já mu nemám jak pomoci...

Jeho krásné zelene oči,
divaji se v klidu do nebe.
Teď svět se kolem mě rychle toci,
já pláču tu jen pro Tebe.

Ležíš na chladné zemi,
krev z ran Ti vyteka.
A já modlím se - vrať se mi,
vím, že přede mnou umíráš.

Nezbývá mi nic než víra,
víra v zázrak, v uzdravení.
Ale zázrak stále nepřichází
a Tvé světlo ve tmě shasíná.

To on za vše může,
on Tvůj život skončil.
Světlo odráží se v hraně nože,
když zpoza rohu skočil.

Do Tvého těla rychle bodá,
krik můj se nese tichem.
Vrah v úleku do tmy prchá,
Ty bez sil padáš na zem.

Teď o pomoc volam,
nikdo neslyší mě.
Otázka jasná je v mé hlavě -
proč já teď neumírám?

Dala+bych+zivot+svůj,
jen,+abys+Ty+teď+vstal.
Vím,+že+budeš+anděl+můj
a+přát+mi+-+žij+dál.
Autor Svetluska929, 14.08.2010
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani nevíš jak Tě chápu

14.08.2010 21:29:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí