Nahoře

Nahoře

Anotace: copak tam je?

Nechám se vznést
na měsíční sonet
skrytých hvězd,
za plentu oblaků
letících komet
a usínajících měst
za ztmavlých soumraků.

Pomaloučku rozplynu
hranici časoprostoru
vodíkových plynů,
spálím na obzoru
zčernalého magmatu
vypadajíc temně
a budu se dívat,
po kouskách návratu
pozvolna splývat
v počátcích země.

Do ozónů rán
kde všednost odplývá
do neznámých bran
rozbřesklých zázraků,
podívej tam nahoru,
když je nebe bez mraků,
bez oblačných kefírů,
co za nimi se skrývá?
Taky tam vidíš
kus nekonečných vesmírů?

Já jo.
Autor Jiná, 14.08.2010
Přečteno 261x
Tipy 12
Poslední tipující: J.U. Ray, Gandalf, Psavec, malá slečna, Květka Š., Tomáš Přidal, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá myšlenka, budu nad tím přemýšlet :)

15.08.2010 07:31:00 | Tomáš Přidal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí