Pod vlivem

Pod vlivem

Anotace: christ - pomazaný (pozn. autora)

Pod vlivem

Pod vlivem narkotik
Zpívá moje duše
Stávám se klerikem
Na hoře Sinajské

(Mělo se to stát zde)

Pod vlivem narkotik
Má duše třepotá ve větru
Obracím pohled vzhůru
Kde temné mraky putují

(Vnímám to znovu)

Pod vlivem narkotik
Má duše je svobodná
Cítím se christem
Vedu svůj lid

(Jak mi bylo uloženo)

Pod vlivem narkotik
Má duše cítí barvy
Nelze je popsat

(Jenom cítit)

Pod vlivem narkotik
Má duše fabuluje
Nad věčnosti bytí

(Má na to právo)

Pod vlivem narkotik
Duše se světu vzdaluje
Volná jako holubice
Nechává za sebou duhu

(Umírám)
Autor Jesper, 14.08.2010
Přečteno 217x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí