Ať je to jak chce..

Ať je to jak chce..

Anotace: psáno včera, v ne moc příznivé situaci..

Hloupí lidé, když myslí, že láska je půl víry.
Však jednou nám všem stejné míry,
změří Ten kdo ovládá všechny síly..

Velcí malými se stanou,
bohatství i chudoba již půjde stranou,
až před ním všichni v jeden čas stanou..
Autor Sarinka318, 14.08.2010
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí