BLOUDĚNÍ

BLOUDĚNÍ

Anotace: tak moc Tě tu postrádám,ve svém životě...

Sbírka: Srdeční záležitosti

Každé ráno svět světlem budí,
však bez Tebe jak v šeru co studí,
kráčím slepě jen se stínem svým,
je krásné kráčet,když je s kým...

Stojím na břehu moře dní,
snad už po pětisté se rozední,
když hledám Tě na protější straně,
jen šero ví,že i dnes marně.

Touha s láskou je mým převozníkem,
a Ty v mém srdci tichým vykřičníkem.
Tam na druhém konci Tě cítím a vím,
že tam svítí slunce,tam nezabloudím.

Dělí nás od sebe jen dny pouhé,
kéž jsou kratičké,kéž nejsou dlouhé.
Kolik jich bude, víš jen Ty sám,
v paprscích slunce Tě pak uvítám.
Autor Vanilková Ninja, 15.08.2010
Přečteno 344x
Tipy 22
Poslední tipující: synanceia, Dreamer, Psavec, danav, rezina, malá slečna, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám, chápu, výstižně a krásně napsáno
st

30.11.2010 20:44:00 | synanceia

Kdo hledá, najde. ST

15.08.2010 20:40:00 | Dreamer

krásně napsané ST

15.08.2010 11:17:00 | xoxoxo

Bolí a svírá
když strach dřímá
v pokladu zvaném-osrdí
čekáš,až ho
příchod probudí
atmosféru krásnou milý navodí:)).

15.08.2010 07:54:00 | CULIKATÁ

Bolí a svírá
když strach dřímá
v pokladu zvaném-osrdí
čekáš,až ho
příchod probudí
atmosféru krásnou milý navodí:)).

15.08.2010 07:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí