Přemýšlím

Přemýšlím

Anotace: co nás čeká a nemine?kdo ví...

PŘEMÝŠLÍM

Přemýšlím nad svým osudem,
zda budu šťastná či nikoliv,
zamíchat kartami může kdokoliv
a naše plány budou přeludem

Přemýšlím nad tím, zda budu zdravá,
zda budu si užívat víc než kdysi,
však každý člověk má své rysy,
tak jak si vybrat mám, která volba je ta pravá?

Přemýšlím nad stářím,
až budu mít na čele vrásky,
neuzavřu žádné sázky
a kdo ví, jak se zatvářím

Přemýšlím stále dokola co bude dál,
ptám se sama sebe,
zda budu moct být bez Tebe,
však vím, že ne, vždyť by ses bál
Autor Andrea de Taverne, 05.01.2006
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nojo, to je život - všichni přemýšlíme a bojíme se - tak hodně štěstíčka - i S NÍM. básnička pěkná, mám ráda tenhle rým

05.01.2006 15:18:00 | Markét

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí