Slova

Slova

Anotace: Ve slovech to jest vepsáno

Sbírka: Z kapky verše-moře básní

Proč do Tebe blázen jsem
Eseje bych mohl psát
Tebe políbít letmo rtem
Rád bych chtěl po Tvém boku stát
Odpusť mi.....

Mít jen chvíli
Ikdyž není
Lék je vzdálen na míli
Už nepomáhá ani klení
Jenže srdci se nedá poroučet
Utrhlo se na kousků bezpočet

Ty jenž jsi mojí múzou mojí bohyní
Eště jednou Tě uvidím a celé tělo znehybní...
Autor Jacob P. Verlaine, 15.08.2010
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Lioness, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí