dvěcelépět

dvěcelépět

Anotace: nečekej nic, jen zoufalství..

Už zase chci pít, jak dán..
Už nevím, kam jít, jen sám.

Už zas je mi zle, hrozně..
Už nevím, jak to léčit, doktore!
-napíchej mi emko, pořádně!

Všichni jste šmejdi!
a já jsem jeden z vás...
jen dál, už čekám, otevři a vejdi,
depko??, ty už jsi tu zas?!

Zdržíš se pár dnů? či týdnů?
vyhnat tě nemůžu.. tak tě utopím,
buď tebe nebo sebe, pošlu ke dnu!
nehty si ohryžu, pak tě zapálím!
Autor Peaceter, 15.08.2010
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesmutni, nejsi jediný.. budiž Ti útěchou mé pochopení.. Jen to s tím topením nepřeháněj, k ničemu to není..

17.08.2010 16:15:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí