Pokraj ráje

Pokraj ráje

Anotace: Když potřebuješ, když toužíš.... když neztrácíš naději, že jednou přijde ráj....

Pořád, znova a stále
stojím na pokraji ráje...

Snažím se vstoupit, ochutnat
na špatné jenom vzpomínat.

Jenže já pořád, znova a stále
stojím na pokraji ráje...

Toužím tam dojít, všechno vyzkoušet.
Oni se rozhodli jen mě pokoušet.

A proto pořád, znova a stále
stojím na pokraji ráje...

Potřebuji rajské slasti,
zažívám jen pozemské strasti.

Já totiž pořád, znova a stále
stojím na pokraji ráje...

Občas jsem vstoupila
něco si prožila...

Ale teď pořád, znova a stále
stojím na pokraji ráje...

Já teď jen pláču, toužím
tím hnusným životem se ploužim...

...Protože pořád, znova a stále
stojím jen na pokraji toho prokletého ráje...
Autor CHoKoLaTeKiss, 15.08.2010
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: sh@rusk@, CULIKATÁ, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to relativní, záleží, až uděláš ten krůček, jsi-li k ráji otečená zády či čelem...
Možná by báseň snesla nějakou redukci, co se hlavně délky týče, by se vymanila z kýče.

15.08.2010 18:51:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí