Napadlo mě

Napadlo mě

Anotace: ...

Dnes napadlo mě krátce
Že vlastně není nic
Krásného na
Té naší lásce
Doslova vzato
Na postelovém tlení
V jednom bytě
Ale ve dvou světech
Raději zabouchnout
Za sebou dveře
(V tom mám praxi)
Ideální jsou čtyři ráno
Chvíli pozorovat
Hejna much
V pouličních světlech
A pak rychle zmizet
Z dohledu stínů
Co kdyby mě náhodou
Chtěli přemlouvat
Ať se vrátím...
Autor Sharáda, 15.08.2010
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, CULIKATÁ, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej v modrém světě,...
...sama poznáš: Chce Tě?
Věz, že neházím ti lež...
Ne on Tebe! Ty ho chceš!

15.08.2010 18:22:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí