Zpátky

Zpátky

Anotace: napsané asi proto, že mi chybělo takové to zpovídání..

Když se tak zasnívám,
ukrajuji plátky,
tiše se vracívám
o pár let zpátky.

Ani nevím,
jak tam vlítla,
snad to ty kaštany,
totiž tu se ocitla
ve vodách fontány.

Situace nemilá
přišla po pár dnech,
to jak ráda kreslila
po mikinách i zdech.

Vrchol toho všeho,
stalo se něco zlého,
když hrozivé ticho zavládlo,
kamarád spad na umyvadlo,
jenže to byl veliký klam
a nikdo nechápal,
že si za to moh sám!

To bylo čokolád, nicméně
spíše omluvných gest,
však nikdy obráceně,
to když začínal se plést
v tu dobu na nevinné trest.

Kvůli neznámým příčinám
snad chtěli sklátit,
bylo jich víc a víc
trestů a povyšování za nic
a proto,
když tak vzpomínám,
nechtěla bych,
už nikdy se tam nechci vrátit…
Autor Jiná, 15.08.2010
Přečteno 295x
Tipy 16
Poslední tipující: JohnyD., Zefi, malá slečna, Tomáš Přidal, Květka Š., Mbonita, Psavec, Petbab, komantytapel, Miroslav Možný, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm:(

15.08.2010 20:48:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí