Nedokončené a...nedokončené

Nedokončené a...nedokončené

Anotace: krátké...zatím

Já vím, že tohle správné není,
avšak i Shakespeare o lásce psal,
můj smutek se dělí na noční a denní,
se svým žalem si můžu otevřít krám.

Má osobnost je víc jak zdvojená,
tak ráda bych našla směr správný,
jak hrbáč, který svůj hrb k štěstí dává,
a přitom život má tak marný...
Autor Esuška, 15.08.2010
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí