Elementární

Elementární

Anotace: ***

Plápolá a hoří věčný plamen
jeho obětím přeměním se na popel
Na neměnný,věčnější než kámen
v opojení našich třesoucích se těl

A vítr zakvílí a vítr vynese mne výš
snesu se na bedra milencům
Moment ten kdy si připosednou blíž
aby neztratili cit, aby neztratili um.

V okamžiku protrhnou se mračna
A déšť který mne smyje z nich
Voda ta osvěžující a tak lačná
Na jejich rtech vyplaví smích

Pak vstřebám se do černé půdy
Pohnojím kořen slabé květiny
Svou vášní naplním její údy
Tělem jejím naplním náruč milenčiny
Autor Edmond Kadad, 15.08.2010
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., slečna.závist, CULIKATÁ, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí