Žijeme okamžikem...

Žijeme okamžikem...

Anotace: ne

Časoprostor v nás
vnímá i nicotu,
která nečeká
a snaží se pohltit
to, co ještě zbylo…

Poslední přeživší
sny a vášně,
trhá na kusy,
a do mozku…
vrtá černou díru.

Síla bránit se,
zmizela už dávno,
v čase se všechno ztratí…
vždyť je to jen okamžik.
Zemřít,
zbláznit se…
Autor Manstein, 16.08.2010
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Víla, malá slečna, Aurelius, CULIKATÁ, labuť, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí