A padala voděnka

A padala voděnka

Anotace: ...v duchu lidové tvorby

A padala voděnka na všechny strany
a vzala děvenku pod svá ramena
aj padala voděnka dolů,
proč jsme tam nešli spolu.
Na ten bál jak tam hraje muzika,
tam nebe se země jemně dotýká.
Ta voděnka měla tisíc dlouhých vlasů,
které česal jí vítr hbitým hřebenem.
Rozlila se po návsích a po stráních hopskala,
byla studená a kalná, ale Tebe mi nechala.

Autor Martin Kredba, 16.08.2010
Přečteno 369x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, James Libustka, zelená víla, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

03.05.2024 18:37:48 | mkinka

st

17.08.2010 22:36:00 | zelená víla

Hezká básnička,lehoučká,jemná.St.

16.08.2010 07:38:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí